lørdag 5. februar 2011

KONG VINTER ER TILBAKE

 
Ute hyler en stadig økende snøstorm. En snøstorm som bare måtte komme. Da er det godt at fotballutøvelse foregår inne i Kotenghallen denne dagen og ikke på Kunstgress baner rundt omkring i Trondheim.  Kjenner at jeg liker denne noe klamme følelsen man får når man står inne i hallen, med en lukt som kan beskrives som en blanding av svettlukt og gammel cheezedoddles mens flott ungdom jager ballen rundt på parketten. Litt ironisk var det at cupen  denne helgen hadde navnet ”Fjernvarmecupen”.  Mulig fjernvarme er noe jeg burde vurdert……
Denne lørdagskvelden er det ikke mye å se i fjernsynsruta, men jeg registrerer at TV2 sender Gullfisken. Et program der man gjør stas på hjernene bak de beste reklamefilmene.  Det som hver eneste dag hele året gjennom er noe av det mest irriterende de fleste av oss vet, skal vi nå bruke en hel kveld på å se. Hvor er logikken??
Gleden med å ha firbeinte venner er ingen spøk når det blåser og snør vannrett……men akkurat det bryr ikke de seg nevneverdig om. De VIL ut åkke som. Akkurat i kveld blir nok ikke turen særlig lang.
Ha en fortsatt fin helg alle sammen J
 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar