lørdag 5. mars 2011

HOMOFILE BLODGIVERE EN SELVFØLGE I 2011.

Året er 2011 og det diskuteres hvorvidt homofile skal , som resten av befolkningen, ha muligheten til å være blodgivere. Dette blir for meg en søkt debatt. Selvfølgelig skal homofile kunne gi blod!! Det er da vel ingen forskjell på en homofil og heterofil i så måte , er det vel ?? Om noen lever i et stabil homofilt samliv vil det i mitt hodet være langt tryggere å være blodgiver enn om en notorisk utro hetero skulle gjøre det samme.


Det finnes mange myter og fordommer om mennesker med homoseksuell legning, blant annet at homofile parforhold er mindre stabile. I følge studier viser det seg at dette er feil. Homofile forhold er åpenbart like stabile, om ikke mere stabile, enn hva hererofile forhold er. Derfor må denne debatten føles krenkende for de homofile. Vi lever i 2011 og så opplyste som vi alle sammen er i dag burde denne diskusjonen legges død først som sist.


Selvfølgelig skal homofile få gi blod.


"JA TIL HOMOBLOD" spør du meg.Vi er alle sammen like mye verdt og om ulykken er ute er blod utrolig verdifullt uansett om giveren er homo eller hetero.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar