torsdag 1. september 2011

Rævglefs

Ræffus Glefsus kjennetegner en med en stor mistro til systemet, hater autoritetspersoner og nye personer. Alle virker truende på Ræffus Glefsus. Manglende selvinnsikt og stor tiltro til egne ferdigheter kjennetegner dyret som sprader rundt som en matriark i jobblandskapet. Trivsel og gode holdninger som kollega er ukjente sider for beistet, som trives og vokser som best når det er uro og muligheter for å behandle andre individer nedlatende og ufint. Ferier, høytider og andre perioder når Ræffus Glefsus mangler tilsyn fra sitt lederskap, er skumle tider og det er gjerne da denne streifer rundt på jakt etter en hakkekylling. Rovdyret er aldri fornøyd, selv ikke når egne seire går igjennom.
Dyret har mange slektninger i mytologiens verden, men ingen er like grusomme om dette beistet. Man har tohodede hunder, menneskelignende skapninger med oksehode og ildsprutende drager, men alle disse blekner i forhold til det grusomme Rævglefset. Dette rovdyrets styrker er at det kamuflerer seg som et helt ordinært og vanlig menneske, har overdreven tro på egne ferdigheter og kunnskap, har ALDRI feil, plasserer seg selv i situasjoner der troen om egen overlegenhet kan styrkes og ”bjeffer” verre enn bittet!!  Rævglefsets føde er personer med lavere status, lavere utdanning, ledere, kollegaer……ja strengt tatt alle !
Rævglefs finnes i alle samfunnslag og overalt i verden. Dette Rævglefset ser faktisk ut som et menneske men nesen er noe oppadvendt. Et smil fra dette ”dyret” oppleves som falskt og lite behagelig. ”Dyrets” jaktsesong er dessverre hele året.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar