fredag 8. april 2011

Totalt blottet for humor.


Adresseavisen trykte "noe uheldig" det som var ment som en aprilspøk noe seint denne uken. Det som var tiltenkt publikum 1.april kom ikke på trykk før 5.april. Nilsen skriver at  ”Demokratene i Trondheim bystyre reagerer meget sterkt på at alle de faste bystyrerepresentantene i Trondheim bystyre får gratis passering gjennom bomstasjonene som ligger innenfor Trondheims grenser”

 Det kan man mene mye og mangt om MEN........at Trondheims Ordfører uttrykker en så liten sans for humor gjør at denne noe sene aprilspøken fra Demokratenes Svein O. Nilsen ble enda morsommere.

Rita Ottervik skriver på Adresseavisens debattsider torsdag 7.april at :

"Det er ingen politikere eller ansatte i Trondheim kommune som har frie eller ekstra rabatterte privilegier i forhold til bommene i miljøpakken i Trondheim. Jeg finner det særdeles oppsiktsvekkende at en bystyrerepresentant kommer med en slik påstand det overhodet ikke er hold i. Den erfarne bystyrepolitikeren fra Demokratene burde holde seg for god til å spre vås og løgner om sine medrepresentanter. Jeg vil gjøre det helt klart at ordfører, formannskapsmedlemmer og bystyrerepresentanter må betale det samme som byens øvrige innbyggere ved bompasseringer. Noe annet ville vært uhørt. Jeg forventer at Demokratenes fremste talsmann i Trondheim og Sør-Trøndelag kommer med en forklaring i Adresseavisen på sine usanne påstander. Selv om det kan se ut som en aprilspøk så er den i drøyeste laget."


Ordlyden i hele svaret hennes får meg til å innse at humor og selvironi kanskje ikke er hennes sterkeste side. Det var muligens helt på sin plass at hun reagerte på innlegget, men med litt humor og selvironi ville nok kanskje flere ha hatt forståelse for hennes reaksjon. Hvor ble det av ordtaket ”en god latter forlenger livet” ??

Tror de fleste av byens borgere forsto at dette var en noe feiltrykt aprilspøk da de leste dette…..men det gjorde beklageligvis ikke byens Ordfører. Da er det bare og håpe på en god , noe forsinket aprilspøk også i 2012, men da med en Ordfører ved roret som sitter inne med en god porsjon humor og selvironi J





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar